Foloseşte Cardul de membru RND-KAS pentru achiziţiona mereu cu reducere, produsele şi serviciile oferite de firmele partenere KAS, pentru a fi de două ori câstgat. Daca ai o afacere şi doreşti ca firma ta să devină DISTRIBUITORUL nostru în oraşul tău, nu ezita să ne contactezi.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiţi şi să acceptaţi termenii si condiţiile de utilizare prevăzute pe această pagină în totalitate. Vizitarea site-ului implică acceptul Dvs. explicit cu privire la aceste reglementări şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Orice folosire în interes propriu sau al terţilor, a ideii de afacere, a procedurilor descrise, a modului de asociere sau a modalităţilor de fidelizare descrise în acest site, fără acordul scris al autorului, sunt pedepsite de legea drepturilor de autor şi duc la raspundere penala.

Întregul conţinut al acestui site este proprietatea KAS Srl si este protejat de legea drepturilor de autor. Reproducerea integrală sau parţială a acestui site prin orice mijloace, este interzisă fară acordul scris al KAS Srl. Conform legilor în vigoare, încalcarea acestor condiţii reprezintă o infracţiune si va fi pedepsită.

Site-ul www.kas-afaceri.ro este un site cu conţinut informativ şi prezintă informaţii din mai multe surse. KAS Srl nu îşi asumă nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea şi exactitatea informaţiilor furnizate de terţi.

Prezentul site conţine legături sau trimiteri către alte site-uri care nu se afla sub controlul KAS Srl. In cazul utilizării site-urilor respective se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzatoare acestora. KAS Srl nu poate garanta exactitatea şi acurateţea informaţiilor prezente pe site-urile terţilor.

Acest site poate fi folosit doar în scopuri legale, pentru informare cu privire la serviciile care vă sunt puse la dispoziţie. Pentru orice activitate de "cracking" sau "hacking", sau a atacurilor de tipul "Denial of Service", sau pentru orice altă formă de violare a securităţii site-ului, făptuitorii vor fi actionaţi în instanţă, civil si penal.

Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt". KAS Srl nu poate fi responsabil pentru nici o pierdere suferită de către utilizator, directă sau indirectă, rezultată din, sau legată în orice fel de folosirea acestui site web.

KAS Srl îşi rezervă dreptul de a revizui oricând aceşti termeni, fără o notificare prealabilă. Eventualele modificari aduse acestora vor fi publicate pe această pagină.
Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare

Castiga bani!
Castiga Cash!
Devino Partener KAS si cumpara produse sau servicii din reteaua nationala de distributie a Firmelor partenere KAS. Pentru fiecare cumparatura efectuata de tine si de cei carora le vorbesti despre aceasta afacere, vei primi bani cash direct Ón contul tau. E atat de simplu!
  inscrie-te acum!
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 197