Căutăm distribuitori de produse şi servicii pentru toată ţara.

Dacă ai o afacere, indiferent de domeniul de activitate şi doreşti ca firma ta să devină partenerul de produs al RND-KAS în oraşul tău, nu ezita să ne contactezi.
Pentru utilizarea acestui site şi a serviciilor noastre este necesar să citiţi şi să acceptaţi politica noastră de confidenţialitate în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteţi de acord cu aceste reglementări.

Informaţii personale
KAS Srl utilizează informaţiile cu caracter personal (informaţii asociate cu numele sau identitatea dumneavoastră personală) pentru o mai bună înţelegere a nevoilor şi necesităţilor Dvs. şi pentru a oferi servicii mai bune. În nici un caz informaţiile Dvs. personale nu vor fi vândute, închiriate sau concesionate unor terţi. Tratăm încrederea Dvs. cu seriozitate.

Informaţii fără caracter personal
Aceste informaţii nu pot fi asociate cu persoane. Sunt informaţii referitoare la utilizarea site-ului nostru.
KAS Srl culege şi analizează aceste informaţii pentru a evalua modul în care vizitatorii folosesc prezentul site. Aceste informaţii cuprind adrese de IP, tipul browser-ului web şi altele asemenea.

PROTECŢIA DATELOR
Prin prezenţă, utilizatorul este de acord ca în conformitate cu Legea nr. 677/2001 intrată în vigoare la 12 martie 2002, privind protecţia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, KAS srl. să poată folosi, colecta, înregistra şi stoca în propria bază de date, informaţii personale ale utilizatorului - întreprinzător în cadrul RND, precum : cod client fidel, numele, data naşterii, codul numeric personal, adresa, data înregistrării, numărul de telefon, suma aflată Soldul Clienţi/venituri realizate, valoarea punctuală şi volumul afacerii personale şi de grup din cadrul reţelei RND-KAS, poziţia ierarhică ocupată în cadrul reţelei, folosirea imaginii personale şi evidenţierea în publicaţia proprie sau în alte materiale publicitare, a realizărilor deosebite în structurile RND-KAS, precum şi (în cazul persoanelor juridice/asociaţii familiale/persoane fizice autorizate) numele companiei, contul bancar, bonusul/reducerea cedată. Utilizatorul consimte ca aceste date să fie prelucrate de către KAS, în vederea bunei funcţionări a afacerii şi pentru extinderea acesteia.
Conform Legii nr. 677 şi a informaţiilor detaliate publicate în Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001, utilizatorul întreprinzător în cadrul RND-KAS are dreptul de acces la datele personale, dreptul de intervenţie asupra acestor date şi de opoziţie şi alte drepturi. Exercitarea acestor drepturi se poate face prin înaintarea către KAS a unei cereri scrise datate şi semnate.

SPAM
Spam-ul este definit ca trimiterea de email-uri nesolicitate cu un grad mare de repetare la un destinatar cu care nu s-a avut o corespondenţa anterioară sau care a optat pentru neprimirea acestor email-uri. KAS Srl este împotriva spam-ului. Cu permisiunea Dvs. KAS Srl vă poate trimite email-uri cu caracter comercial dându-vă posibilitatea de a accepta sau refuza primirea de astfel de mesaje pe viitor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
KAS Srl îşi rezervă dreptul de a revizui oricând politica de confidenţialitate, fără o notificare prealabilă. Eventualele modificări aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe această pagină.

Stiri
Stiri

Ierarhia nivelurilor de constiinta

In cartea sa, “Putere vs. Forta”, David R. Hawkins ne prezinta o ierarhie a nivelurilor ... detalii

Miracolul Iubirii

”Adevărata iubire nu caută să lege, să controleze sau să înrobe... detalii

Despre prosperitate si succes

Cheia prosperității, a succesului și a împlinirii noastre materiale și spi... detalii
  mai multe stiri

Oferte Parteneri
KAS Srl

Centrala termica Baxi + Vacanta bonus
SUPER PROMOTIE la Centrala termice! Cumperi o centrala termica Baxi Ecofour 24 kw cu 8 ani garantie (2420 lei + TVA, prin programul ”rabla” sau ”marea debransare”)  din orice magazin partener din ret...
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11711 • Vizitatori Online: 9