Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

TENERIFE - Vacante bonus pentru partenerii KAS

24.07.2013
inapoi
spacer
spacer

 • VACANȚE LA PREŢURI REDUSE  • SEJURURI BONUS pentru PARTENERII KAS • AFACERI LA CHEIE  •  RETELE COMERCIALE DE DISTRIBUTIE SI CONSUM  • VENITURI PASIVE  • PRODUSE IEFTINE  • ACHIZITII PERMANENTE LA PRETURI REDUSE ... Toate accesibile exclusiv membrilor comunitatii KAS - INSCRIERE     

VACANTE BONUS IN TENERIFE sponsorizate 70-100% exclusiv pentru membrii comunitatii comerciale KAS.           
REZERVA din timp, pentru a fi cazat la acest hotel

Ca MEMBRU al rețelei RND|KAS, primești acces  în baza de date a reţelei de vacanțe-ieftine (cu oferte de vacanțe in întreaga lume). Pentru a vedea ofertele şi preţurile, click pe imaginea de mai sus sau click aici

Dacă vrei să deții gratuit PROPRIUL MAGAZIN DE VACANŢE şi să obţii 51% comisioanele din adaosurile comerciale cuprinse in preţurile vacanţelor cumpărate  de tine sau parte din adaosurile vacanțelorcumpărate de clienților la care ne recomanzi,  activează-ți GRATUIT un cont de DISTRIBUITOR de vacanțe aici

Ca membru al reţelei KAS eşti îndreptăţit să primeşti fără niciun cost, franciza unei afaceri la cheie în domeniul vacanțelor, impreuna cu o platformă web de administrare. Vei avea acces la cele mai bune oferte și vei câștiga bani ori de câte ori o persoană  căreia îi dai acces in baza de date, va achiziționa un pachet de vacante. Daca nu ai incă un cont de membru în rețeaua KAS clic pe înscriere persoană sau inscriere firma  Pentru oferte detailate de vacante  click aici sau intră în contul nostru de Faceboock

VACANTE IN TENERIFE la doar 149 euro, pentru 7 nopţi cazare
sau gratuit ca BONUS de achiziții sau prin sponsorizare parteneri
Vacanțe-Ieftine, PARTENER KAS și Regency Resorts Tenerife, îți sponsorizează vacanța, oferindu-ți ție și familiei tale 7 NOPȚI CAZARE GRATUITĂ în Insulele Canare - la Hotel REGENCY CLUB sau la unul din hotelurile apaţinând grupului REGENCY RESORTS, si mai nou la Hotel La Pinta,  dacă devii membru al rețelei KAS și achiziționezi franciza afacerii, produse promovate de parteneri sau primesti GRATUIT unul din voucherele oferite ca sponsorizare, evenimentele pe care le promovam.  Valabilitate voucher BONUS - este 3 ani in orice perioadă a anului, aleasa. OFERTA este supusă  unor termene și condiții.
 
Aceasta vacanta poate fi achiziționata de catre membrii retelei KAS la pretul de 149 EUR (preț total plătit pentru 2-4 persoane/familie/ 7 nopti), sau îl poți obţine GRATUIT, prin SPONSORIZARI sau ca BONUS prin ACHIZIȚIA Francizei KAS... detalii aici
Devino gratuit membru al rețelei RND|KAS  pentru a avea acces la ofertele bonus de vacanță sopnsorizată de KAS.
Ca MEMBRU al rețelei, vei avea acces în mod direct (fără tragere la sorți), la un VOUCHER DE CAZARE (în valoare oficială de 560 EUR) dacă indeplinesti una din urmatoarele conditii:
 
 
- devii PARTENER al retelei si al firmele din grup - prin achiziția frencizei distribuite de KAS (in valoare de 140 EUR); Ca partener, beneficiezi în mod direct de un voucher de cazare la un hotel partener din tenerife, valabil pentru tine și familia ta, în perioada aleasă de tine. O ofertă bonus poate fi folosită o singură dată
Click aici  pentru inregistrare gratuita ca MEMBRU sau pentru obtinerea statutului de PARTENER in Comunitatea KAS
Daca detii deja un Voucher, gasesti aici FORMULARE  DE PRE-REZERVARE 
Citeste detalii despr Invitatia in Tenerife, prin programul Ambassador, AICI
 
- Devii MEMBRU al retelei si achiziționeazi produse și servicii de la firmele din grupul RND|KAS mereu la prețuri reduse (folosind CARDUL DE MEMBRU). Achiziționând produse de la firmele din grup, poți obține un voucher de cazare, dacă valoarea achiziței trece de un plafon valoric, stabilit de firma parteneră. Valoarile produselor sau serviciilor achizitionate, pentru care se ofera ca BONUS voucherul de cazare, diferă în funcție de profilul firmelor distribuitoare partenere.
Profită și tu de oferta noastră, pentru a te bucura alături de familie (2-4 persoane) sau de partenerul de viață  - de 7 nopți cazare gratuită într-unul din apartamentele de două camere ale unuia din hotelurile partenere, aparținând grupului REGENCY RESORTS din Tenerife. Îți vei putea petrece un concediu de vis,  într-o oază de liniște și frumusețe, pe ţărmul Oceanului Atlantic

Pe perioada sejurului tău, vei avea la dispoziție personalul calificat al hotelului,  beneficiind și de amabilitate și  ospitalitatea acestora, pentru a te simți excelent.  
 
 Profita de oferta noastra si alege-ti destinatia in :
- TENERIFE (Hotel Regency Club
 Oferta este destinată exclusiv fidelizării și recompensării  partenerilor RND|KAS, precum și a clienților firmelor din grupul RND. Hotelurile funcționează în regim de CLUB PRIVAT fiind supuse regulilor și condițiilor interne de cazare, aceștia rezervându-și dreptul de a-și selecta clienții. Oaspetii Regency pot beneficia si de demipensiune + circuit SPA 5 zile (pentru 2 adulti de familie), in perioadele considerate ca  extrasezon turistic (lunile: 10, 11, 12, 01, 02, 03, 04,05), in conditiile in care rezervarile se fac dupa perioada in care acestea au fost anuntate de catre hotelier, si publicate pe pagina noastra web. 
 
CONDIȚII DE CAZARE ȘI ACCES LA SERVICII 
- Cazările se fac în studiouri sau apartamente de hotel compuse din: bucătărie (tip american), living, dormitor, baie, terasă. Apartamentele sunt dotate full cu electronice și aparaturi electrocasnice (inclusiv tacâmuri şi vesela necesară confortului). Fiecare hotel dispune de magazin alimentar în incintă. Prețurile sunt similare cu cele din romania sau mai mici la unele sortimente (benzina 1.15 EUR/l, 1l vin 0,55 EUR, pranz tip bufet suedez 7 euro/pers, demipensiune la hotel 135 EUR/persoana/7 zile etc) . Insula este scutita de taxe vamale, iar TVA  este de 5%.
Pentru servirea mesei, Companiei Regency vă pune la dispoziţie prin intermediul restaurantului hotelului (la solicitare):
- demi-pensiune pentru 2 adulți de familie - 135 Eur/ sejur; demi-pensiune pentru copil, 83 Eur/ sejur.  De asemenea se pot achizitiona produse de magazinele alimentare din incinta fiecărui hotel sau hipermarketuri (dacă doriţi să gătiţi în bucătăria apartamentului). În extrasezon (din octombrie pana la sfarsitul lui aprilie) unii hotelieri pot asigura demipensiune pentru oaspetii KAS.
De oferta sponsorizată prin Programul Ambasador,  pot  beneficia:
-  persoane fizice sau juridice afiliate rețelei RND în calitate de PARTENER (prin ahiziția FRANCIZEI KAS);
- membrii rețelei care achiziționează produse și servicii de la firmele din grup (peste o anumită valoare);
-  beneficiarii unor oferete speciale (tombole, sponsorizări, acte de caritate, bonusuri de achiziții sau campanii de promovare).   Pentru detalii privind obţinerea statutului de PARTENER clik aici. Pentru a solicita un cod de acces la statutul de membru  click aici 

TERMENE ȘI CONDIȚII PRIVIND REZERVAREA ȘI ACCESUL LA OFERTĂ
Dacă ai obținut un voucher de cazare, de la unul din parteneri, trebuie să știi că hotelurile partenere funcționează în regim de CLUB PRIVAT, iar hotelierii iși rezervă dreptiul de a-și selecta clienții, în baza unor condiții și reglementări interne de funcționare, ce pot diferii de la hotel la hotel și în funcție de perioada pentru care soliciți rezervarea.
- aprobarea rezervării este decisă de hotelieri în baza datelor din formularul de rezervare. Pentru a ști dacă se aprobă rezervarea (pentru perioada solicitată), trebuie să completezi formularul de rezervare pe care-l primesti pe adresa ta de mail, cand vei sti peroada in care dorești să-ți petreci vacanța.
 
FORMULARE  DE PRE-REZERVARE ... detalii aici
PROCEDURA DE REZERVARE: Voucherele de cazare au o valabilitate de 3 ani CE-ȚI PERMITE FLEXIBILITATEA ALEGERII PERIOADEI.  Pentru rezervare, trimite-ne o adresă de e-mail la care să primeşti  formularul de rezervare. Completezi datele solicitate iar noi le trimitem hotelierilor pentru aprobare. In ziua urmatoare vei fi contactat de catre un reprezentant al hotelierului pentru confirmarea datelor inregistrate și verificarea eligibilității tale. Aprobările se dau in decurs de 48 de ore. Cand primești codul de rezervare, poți cumpăra biletele de avion. Cand le ai vom trimite copia lor pe insula pentru finalizarea formalitailor de rezervare.  Pentru a diminua costurile de zbor, este recomandat ca solicitarea de rezervare să fie facuă cu minim  1-2 luni anticipat.  Opţional se pot achiziţiona şi extra-zile la tariful de 80 EUR/noapte/apartament sumă ce va trebui virată anticipat în contul hotelului .
 
CONDIȚIA DE VÂRSTĂ ȘI VENITURI - pentru eligibilitate
- Pentru a beneficia de oferta GRATUITĂ, este necesar ca titularul sau unul din membrii familiei sa aibe vârstă cuprinsă între 35-60 de ani, iar venitul mediu anual al familiei  să nu fie mai mic de 15-20.000 euro.
- Rezervarea cazării se va face pentru serii de 7 nopti/familie (de vineri până vineri), funcţie de numărul membrilor de familie cu care călătoreşti  (familie: sot + sotiei+2 copii/cuplu: 2 persoane de sex opus logodite de minim 3 ani). Nu se admit grupuri sau cupluri mixte. Cazarea se va face prioritar la Hotel Regency Club sau la unul din cele 7 hoteluri aparţinând Grupului Regency Resorts (3-4****).
 
Pentru servirea mesei, vă stă la dispoziţie restaurantul hotelului (135 Eur/persoană adultă/sejur sau 83 EUR/copil).
De asemenea se pot achizitiona produse de magazinele alimentare din incinta fiecărui hotel sau hipermarketuri (dacă doriţi să gătiţi în bucătăria apartamentului). 
BONUSURI: Hotelierii pot decide perioadele in care ofera suplimentar și DEMI-PENSIUNE pentru 2 adulți de familie. De regula aceste oferte se fac promotional in extra-sezon turistic (in perioada octombrie-aprilie)
 
DEMIPENSIUNEA de regula in extrasezon turistic (octombrie-aprilie) oaspetii noștrii pot beneficia de demipensiune pentru tot sejurul și un circuit SPA de 5 zile, pentru 2 adulți de familie
 
OBLIGAȚII CE LE REVIN OASPETILOR  (beneficiari ai unor sejururi gratuite sau a unor pachete de vacanţă achziţionate la un tarif sponsorizat partial):
- să participe  la o prezentare de produs (prezentare de pachete de vacanta ce pot fi achizitionate),  în una din zilele sejurului (fara insa a vreo obligatie financiara de vreun fel, prezenta sau viitoare).
- să depuna la recepția hotelului în momentul  cazării, o garantie de 300 Euro/apartament pentru bunurile și dotarile apartamentului (pe bază de chitanță), bani ce vor fi returnati integral la sfarșitul perioadei de ședere;  

• BONUS de bun venit in comunitate oferit la achizitia Francizei KAS (140 Euro in RON cu TVA): sejur gratuit in Tenerife (7 nopti cazare gratuita, hotel 3*** , pentru o familie - valoare 560 Euro). Valabilitate voucher, 3 ani. detalii
 
NOU: PACHETUL DE CAZARE (7 NOPTI CAZARE/FAMILIE) ESTE DISPONIBIL PENTRU ACHIZIȚIE la suma de 149  EUR, pentru membrii rețelei RND|KASPentru rezervare click aici
Pentru acces gratuit la statutul de membru, click aici
 
- Dacă ai ales să devii partenerul nostru şi ai decis când vrei să pleci în vacanţă, e suficient să soliciţi rezervarea pentru orice perioadă a anului 2015/2016, folosind datele de contact de mai jos.  Pentru rezervări, trimite o adresă de e-mail la care să primeşti  formularul de rezervare şi confirmarea ulterioară a rezervării. Rezervările se fac anticipat cu minim 1-2 luni pentru a evita suprapunerile. Opţional la rezervare se pot achiziţiona şi extra-nopti la tariful de 80 EUR/noapte/apartament (pentru cazurile în care doreşti să decalezi ziua zborului faţă de perioada rezervată initial) .
 
Ofertele de mai sus nu include transportul şi masa.
 
REZERVAREA ZBORULUI
Alege din timp zboruri la cele mai mici prețuri, prin companiile promovarte: Wzzair, Ryanair, Vueling, Tarom, Iberia. Indiferent daca alegi să călătorești cu o companie de linie sau cu una low cost, KAS iți recomandă să cumperi din timp biletele, pentru căpreţurile la zbor variaza în funcţie de perioada de rezervare, sezon şi compania de zbor. Biletele de avion pot varia în funcţie de compania de zbor, ruta sau perioada cu care se rezerva in avans. In sezon preţurile zborurilor pot creşte chiar cu 100%
 
SUGESTII PENTRU REZERVĂRI
Mai jos aveţi câteva alternative de zbor la cele mai scăzute preţuri de pe piaţă cu destinatia TENERIFE, prin companii de linie sau low-cost (preţurile sunt informative si exprimate în euro/dus-întors/taxe incluse/escală la Londra).
 
- Pentru plecări din Budapesta click aici                    Low cost
- Pentru plecări din Cluj               click aici                      Low cost
- Pentru plecări din Bucureşti     click aici                      Low cost
- Pentru plecări din Timişoara    click aici                   Low cost
 
Preturile orientative in extrasezon între 160- 280 euro plecari din Timisoara cu WizzAir - cu escală la  Madrid, Milano, Londra sau Barcelona, si legatură către Tenerife Sud cu Ryanair. Pentru costul exact e nevoie sa va configurati individual data si perioada zborului. Zborurile sunt afisate cu 10 luni inainte, insa preturile pot fluctua intre 300 si 2500 euro, in functie de companiile afisate de sistem la momentul cautarii. E nevoie sa repetați căutările periodic. Costurile optime sunt cu 1-2 luni inainte de plecare...dar se pot gasi si cu 5 luni inainte de zbor. De recomandat este sa rezervați cazarea când aveți cea mai optima combinașie de zbor. Sejurul pentru oaspeti este de vineri pana vineri. In cazuri speciale, aceste perioade se pot modifica. 
                                                           
PROGRAMEAZĂ-ŢI din timp VACANŢA pentru a beneficia de BILETE IEFTINE.
Acum şi ASIGURĂRI pentru călătorii: 0724 519481  
 
Rezerva-ti din timp o mașină, sa o ai la scara avionului, la cel mai mic preț, pe oricare din Insulele Canare (prețuri între 14-20 EUR/zi): click pe rezervare
 
Daca vrei sa vezi in timp real cum e vremea in Tenerife,   click aici 
 
AFACEREA TA IN DOMENIUL CONSUMULUI GENERAL DE MARFURI
Oferte KAS pentru Membri si Partenerii Comunitatii, la achizitia Francizei KAS: SEJUR GRATUIT IN TENERIFE
Click aici  pentru inregistrare gratuita ca MEMBRU sau pentru obtinerea statutului de PARTENER in Comunitatea KAS
Daca detii deja un Voucher, gasesti aici FORMULARE  DE PRE-REZERVARE
Citeste detalii despr Invitatia in Tenerife, prin programul Ambassador, AICI

 Vezi si oferta detailata de destinatii turistice, prin Reteaua Vacante-Ieftine. Daca doresti sa-ti activezi un cont de membru, click aici, si vei beneficia de un bonus de inscriere de 10 Euro.

 
.
Pentru a face turul insulei click pe imagine sau   click aici
 
"KAS - LOCUL IN CARE AFACEREA TA SE SIMTE BINE SI PROSPERA"

3 MOTIVE pentru a deveni Partener KAS: • Pentru a dezvolta afacerea pe care o detiiPentru a porni un START-UP  • Pentru a dezvolta o afacere de la zero, fara investitii si fara riscuri financiare (in domeniul distributiei si consumului general de marfuiri), ca Partener al Comunitatii KAS si al firmelor din Grupul KAS, afiliate Retelei Nationale de Distributie si consum de marfuri,  RND|KASACTIVEAZA-TI gratuit un cont de MEMBRU si intra in posesia propriului tau Card de Membru si a Contului de administrare a noii tale afaceri, pe care o poti dezvoltatata online si ofline.

ALTE ...61 DE MOTIVE AICI

 

FRANCIZA VACANTE IEFTINE, O AFACERE BONUS, PENTRU MEMBRI COMUNITATII KAS
E suficient sa-ti activezi contul de vacante, pentru a-ti incepe calatoria financiara alaturi de noi

KAS si Vacante Ieftine te invita sa devii Membru, Colaborator sau Partener in Comunitatea Vacante-Ieftine, si pe langa VENITURI PASIVE  din afaceri cu vacante, sa te bucuri de cele mai mici tarife la achizitii (greu de concurat pe piata), distribite in tara si strainatate, sub forma de: • pachete de vacante • pentru calatorii, sejururi • vacante, turism • excursii • drumetii • concedii • tabere detalii etc • OFERTE generale.

 

• Pentru achizitia oricaror pachete de vacante a caror valoare depaseste 500 Euro, ca partener KAS primestiBONUS un SEJUR IN TENERIFE, pentru tine si familia ta. 

• Daca ai o Agentie de turism si vrei sa-ti distribui ofertele catre membri comunitatii KAS sau daca doresti sa ne devii PARTENER trimite-ne la CONTACT optiunea ta si noi te vom contacta.

 
 
Ti-ai planificat vacanta pe 2014 ? 
Poti incepe de pe acum, sa cauti cele mai bune OFERETE DE VACANTE IEFTINE Daca VREI SA AI AFACEREA TA in domeniul vacantelor sau vrei doar sa beneficiezi de un COMISION PERMANENT de 51% din adaosurile practicate pe vacantele achizitionate, activeazati GRATUIT un cont de MEMBRU sau DISTRIBUITOR, aici: http://produse-ieftine.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=116&url=14 . Pentru achizitia oricaror pachete de vacante a caror valoare depaseste 500 Euro, ca partener KAS primesti BONUS un SEJUR IN TENERIFE, pentru tine si familia ta. Detalii: http://www.kas-afaceri.ro/?go=compania%2Cstiri&id=167 
.
Informaţii şi rezervări:  e-mail: office@kas-afaceri.ro ; telefon: 0256-218121;  0723-653093   
  Pentru a te afilia reţelei în calitate de MEMBRU, COLABORATORsau PARTENER  click pe înscriere
 
Alătură-te si tu echipei KAS şi
CÂŞTIGĂ LUNAR bani din RECOMANDĂRI şi din RULAJELE realizate în cadrul sub-reţelei tale
Dacă decizi să te implici o poţi face acum cu o investiţie de doar 60 EUR.
Pentru a primi un cod necesar accesului în afacere clik pe SOLICITARE
 
Dacă esti deja colaborator sau partener al reţelei îţi poţi dezvolta afacerea şi prin recomandarea prezentei oferte. Pentru a trimite şi prietenilor tăi mesajul încărcat pe server alături de codul tău de recomandare, clik pe butonul de mai jos. 
Echipa KAS


Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 10