Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Armonia si echilibrul vieti

20.07.2014
inapoi
spacer
spacer

Atingerea echilibrului vieții, este rodul evoluției și împlinirii fiecărui plan al vieții noastre, prin intrarea în rezonanță și armoniei, cu vibrațiile superioare ale mediul în care trăim, și cu cea a întregului de care aparținem. Fiecare dintre noi, ne putem împlini potențialul maxim, prin desăvârșirea sinelui și prin înțelegerea și atingerea unei stări interioare pe plan mental, emoțional și spiritual, specifice împăcării și păcii sufletești, cu tot ceea ce suntem, avem și facem, pentru devenirea și evoluția spiritului nostru.


Armonizarea vibrației sufletești și calibrarea energetică a emoțiilor pe care le manifestăm prin gânduri si atitudini, prin nevoi și abundențe, prin frici și iubire, prin îndoieli și credințe, prin renunțări sau speranțe...  se face prin acceptare și prin acordurile fina ale potențiometrului inimii noastre, care exprimă adevărul autentic și lăuntric al sinelui nostru, doar prin acea armonie a sufletului nostru, care este capabil să rezoneze prin credință, iubire dăruire și empatie, în mod necondiționat, cu inima și sufletul celor din jurul nostru.

Echilibrul lumi în care trăim și echilibrul lumii noastre perceptuale, independent de planul vieți la care ne-am referi, stă în armonie. Din ea rezidă libertățile noastre, împăcarea, acceptarea, sănătatea, împlinirile (personale, relaționale. profesionale, financiare, etc), abundența, puterea și fericirea. Armonia interioară presupune echilibrul, cumpătarea și o bună „aranjare” a energiilor noastre fizice, mentale, emoționale și spirituale. Ea se va reflecta atât asupra abundenței și împlinirilor noastre materiale și emoționale, cât și pe planul evoluției spirituale.

Sandor Kasza
http://blog.kas-afaceri.ro/

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 165