Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Evitarea bolilor, a nemultumirilor si a suferintei

07.07.2014
inapoi
spacer
spacer

Toate bolile, temerile, suferințele și nemulțumirile noastre (manifestate deopotrivă, atât în viața personală sau relațională cât și în cea profesională sau antreprenorială), au la baza carențe spirituale prezente și trecute. Ele se instalează pe fondul unor dereglări energetice, inducând suferințe la nivel mental, emoțional și fizic, ce se răsfrâng asupra îmbolnăvirii sau cronicizării bolii unor organe. Toate sunt consecințe provocate de percepțiile, nemulțumirile și atitudinile noastre negative, induse atât la nivel karmic, cât și prin vibrațiile energetice dăunătoare, provocate de mediul în care trăim, și de stările noastre emoționale negative, pe care le manifestam în mod preponderent.

Soluția, este detașarea de aceste energii nefaste, induse de mediu și de propriile percepții (prin evitarea atribuirii de sensuri negative trăirilor și percepțiilor), și schimbarea vibrațiilor noastre prin credință și iubire, modificându-ne gândurile, emoțiile, atitudinile, alegerile și acțiunile cu 180 de grade, din stări negative (dominate de temeri, nemulțumiri sau supărări), dăunătoare energetic, în stări pozitive benefice propriului organism, vieții noastre și mediului în care trăim. 

Depinde doar de noi să înțelegem că, alegerea binelui nostru și a celorlați... sau alegerea suferinței și a nefericirii, reprezintă propriile noastre opțiuni și decizii, exprimate liber și fără constrângeri. Putem alege să învinovățim oameni sau situații pentru neajunsurile noastre, putem fugi, putem alege înstăinarea sau eschivarea asumării propriilor consecințe... Însă indiferent ce alegem să facem, sau ce atitudine manifestăm față de propria viață,  nu putem ignora faptul, că noi suntem cei care atribuim sensuri negative lucrurilor și tot noi etichetam sau judecăm evenimente, situații sau persoane ce nu se potrivesc propriilor noastre convingeri, așteptări și șabloane perceptuale, inducându-ne astfel nemulțumirea, neîmplinirea și nefericirea... sau sentimentul de vinovăție.

În consecință depinde doar de noi să producem schimbarea în atitudinea noastră, alegând fericirea și împlinirea, prin modul pozitiv în care putem învăța să gândim, să simțim și să învățăm să vedem și să atribuim oamenilor, situațiilor și consecințelor din viața noastră, valori pozitive .

Sandor Kasza

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 169