Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Ființarea ntre doua lumi

02.07.2014
inapoi
spacer
spacer

Cu toții suntem minuni ai lui Dumnezeu... însa ceea ce ne face diferiți și unici prin vibrația energetică a ființei noastre, este nivelul de percepție, conștientizare și înțelegere perceptuală a luminii, manifestat prin insuficiențe și nevoi... și a Duhului Sfânt, din inima și sufletul nostru, manifestat prin abundența iubirii.

Trăim între 2 lumii... oscilând între o lume MATERIALĂ, prin care trupul ne este legat de Pământ prin vibrația deficitului energetic al necesităților  trupești (hrană, nevoi fizice și fiziologice, sexuale, etc) și nevoile materiale învățate (induse la nivel mental prin temeri de insecuritate fizică și insuficiențe materiale,  financiare, etc)... și între o lume ENERGETICĂ, în care prin canalele energetice subtile, spiritul ne este legat de vibrația conștiinței noastre superioare (dătătoare de înțelepciune și înțelegere prin claritate) și de vibrația abundenței energiei vitale a luminii Soarelui, care ne încălzește trupul și ne menține viața.

Prezentul pe care-l trăim între cele 2 lumi, atrași preponderent spre lăcomiile lumii materiale și a celei mentale a nevoilor ce ne poartă pe calea firii, ne vlăguiește de energia vitală, și astfel experimentăm vibrația scăzută a fricii, a nevoilor și a nesiguranței. Pentru a ieși din această zonă a neîmplinirilor, este important să înțelegem că MINTEA prin conexiunile sale, este canalul energetic dintre trup și materia (Mama Pământ) care hrănește nevoile trupului (reprezintă polul negativ al bateriei noastre energetice)... iar SPIRITUL, este canalul de energia vitală cu luminii Soarelui (tatăl Ceresc) și legătura ființei cu conștiința sa superioara (polul pozitiv al bateriei noastre energetice).

Important este să conștientizăm și să înțelegem esența echilibrului între cele două lumi (cei doi poli energetici ai ființei noastre), pentru a nu ne lăsa sleiți de energie și de viață. Să înțelegem că atunci când lăsa mentalul să ne conducă gândurile, emoțiile și alegerile, atrăgându-ne în zona materială (prin insuficiențele ce ni le insuflă prin programele sale mentale), doar ne îndepărtează în mod inconștient, de sursa noastră de energie vitală copleșindu-ne și viciindu-ne de claritatea dată de conexiunea conștientă la spirit.

De vom continua să neglijăm acest aspect, vom continua să ne pierdem echilibrul vieții și vitalitatea fizică, prin lipsa armoniei dintre trup-minte-spirit, rămânâd incapabili să ne adaptă mediului în care trăim, pentru a experimenta o viață împlinită, trăită în împăcare și pace sufletească. 

Sandor Kasza

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 182