Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Destine marete... prin comunicare cu subconstientul

17.04.2014
inapoi
spacer
spacer

Traim intr-o lume a nemultumirilor, in care tot mai multi semeni ai nostri nu gasesc solutii de iesire din impasul existential si colapsul perceptiei mentale, hranite de emotiile negative prin care ne risipim energia. Din pacate, indiferent de cat de simplu ne este sa invinovatim soarta sau destinul, ori conjuncturile nefavorabile care ne ingreuneaza viata, nimeni in afara noastra, nu este responsabil pentru felul in care acceptam tacit ori resemnati, sa traim! Iar intr-un astfel de context, seninatatea si curajul ar trebui sa devina parapetii pe care sa-i ridicam pentru a nu pierii, atunci cand torentii de necazuri, ne inconjoara, ne coplesesc prin griji, si ne sufoca fiinta!

Invatand sa ne controlam mintea, am putea gasi chei surprinzator de simple cu care sa obtinem tot ceea ce ne dorim in viata. E suficient sa ne detasam de crezuri si convingeri limitative, si sa invatam sa ne intelegem emotiile si prin ele sa ne controlam pornirile instinctuale, gata sa reactioneze la orice “instigare a mintii” (in raport cu perceptia unui factor extern aparent ostil), si sa ne stapanim orgoliile si vanitatile ego-ului, avid de razbunare sau macar sa ne dezobisnuim de “pozatul in victima” ori de  “plangeri de mila". In loc sa ne scurgem energiile prin suparari, judecati sau invinuiri, ar fi mai simplu sa invatam sa cantarim adevarurile inimii, prin ochii mintii. Acestea, arareori sunt aceleasi cu dreptatea plasmuita de ego, prin proiectiile noastre mentale carora le “dam glas”, menite mai degraba sa ne abata atentia de la adevaruri simple ce servesc pacea inimii si linistea noastra sufleteasca, nascute din iubire, speranta si crez.Pentru  A VEDEA ceea ce vrem (dincolo de dovezi palpabile, indoieli, obiectii, justificari, convingeri limitative, preconceptii, presupuneri si alte proiectii ale mintii), este suficient sa ne inchidem ochii, si sa ne folosim imaginatia creatoare, pentru a da nastere prin ea, semintei iubirii Divine din noi. Atunci cand controlam si credem in imaginile pline de iubire pe care avem curajul prin crezul nostru sa le cream, suntem imediat pe drumul realizarii acestui lucru. Si asta, deoarece lucram cu acele elemente energetice Divine si invizibile, care ne inconjoara si dau viata lucrurilor, prin care la randul nostru (prin iubire si crez), devenim capabili sa controlam aceasta forta a Universului, pentru a zamisli in mod ecologic si prin voia lui Dumnezeu, si astfel sa focusam energiile pozitive care ne inconjoara, pentru a le materializa prin imagine si crez,  o realitate pozitiva a unui destin frumos.

Trebuie doar sa invatam sa ne detasam de ganduri negative, pentru a observa realitatea care ne inconjoara si a o intelege prin alti ochi, pentru a ne reconecta apoi in mod constient mintea la lucruri frumoase si benefice unei vieti implinite. Apoi, e indeajuns sa invatam sa pastram noua imagine pe care o cream, hranind-o cu afirmatii pozitive, izvorate din energia gandurilor noastre pline de credinta si iubire, de sperante arzatoare, de entuziasm si de dorinte izvorate din adancul pur al inimii, pentru a  o materializa prin continut si a o avea implinita in plan fizic.

Atunci cand vorbim cu subconstientul nostru si-l avem ca partener genial  (si nu ca pe un Ego, vanitos si lacom, care ne manipuleaza prin temeri si proiectiile sale mentale, cu scopul de a ne controla si subjuga interesele) si ca marele nostru aliat, trebuie doar sa avem grija la vocabular si la afirmatiile pe care le facem. Si asta, pentru ca prin cuvintele si gandurile pe care le exprimam in dialogul nostru mental, ne programam involuntar subconstientul, prin ceea ce acceptam… Putem prelua in mod constient controlul in masura in care, reusim sa ne detasam de exprimarile si crezurile negative, pentru a ne programa in mod constient soarta. Atunci cand constiinta noastra este treaza si preluam prin ea in mod constient controlul mintii si al subconstientului nostru, spiritul nostru incepe sa se dezvolte hranindu-se cu energia vitala a emotiilor noastre pozitive. Astfel, fara a dezvolta acest control al emotiilor si afirmatiilor negative, al fricilor si indoielilor, pentru a nu le manifesta, nu vom face altceva decat sa ne scurgem energia vitala...si sa dematerializam continutul oricarui gand curajos… si sansa de a trai o viata implinita si prospera.

Pentru binele subconstientului nostru, e bine sa nu rostim afirmatii de genul "voi obtine" sau "voi avea" cutare lucru, ci pur si simplu sa rostim din toata inima, afirmatii pozitive si crezul nostru, conform caruia deja percepem si ne bucuram ca "avem si traim" in mod real, continutul materializat al imaginii noastre mentale. De cineva se indoieste de aceasta putere a controlului mental, e suficient sa priveasca in jurul sau, in odaia in care se afla, sau pe geamul ferestrei langa care este asezat, pentru a vedea toate acele lucruri si obiecte care-l inconjoara, sa vada tehnologia din jurul sau, masinile din strada si cladirile din jur. Ele sunt dovada capacitatii mentale de materializare prin credinta neindoielnica, a lumii in care traim si a destinului nostru, prin puterea mintii celor care au crezut…si astfel au vazut, inainte de a avea dovezi pentru a crede…

Noi suntem cei care decidem: - daca alegem sa traim in mod egoist sau resemnat; - daca lasam lucrurile si evenimentele din viata noastra la voia intamplarii; - daca continuam sa ne plangem de consecintele nemultumitoare din viata noastra; - daca ne eschivam de consecinte nefavorabile alegand sa pierdem odata cu ele si lectii si experiente de viata ce prin ele ne apartin; - daca declinam vinovatiile si cauzele care au generat consecintele ce nu ne convin sau ne nemultumesc; - daca ramanem sa traim in visul sau cosmarul plamadit de minti bolnave sau lacome ale altora (acceptand sa ne resemnam in statutul de "pagubiti colateral");... sau – daca luam decizia eliberatoare, de a reinvata sa credem, sa iubim si sa intelegem, folosindu-ne credinta si energia gandurilor si emotiilor pozitive, pentru a ne modela in mod benefic soarta si a ne pune astrele,  in slujba binelui nostru si a celorlati… construind un viitor altfel, prin modele noi pentru semenii nostril si generatiile care ne vor urma.

Sandor Kasza

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 172