Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Cazare gratuita in Tenerife - Detalii rezervare sejur Hotel Regency Club Tenerife

14.02.2014
inapoi
spacer
spacer

Detalii pe scurt privind folosirea si rezervarea in baza  voucherului de cazare gratuita in Tenerife, oferit de catre KAS sau de catre unul dintre partenerii sai contractuali, prin intermediul programului Ambassador al regency Resorts Tenerife, care finanteaza sejurul prin contract privat cu coproprietarii apartamentelor Regency.

Acceste informatii sunt destinate celor care detin deja un VOUCHER DE CAZARE GRATUITA intr-unul din cele 7 hoteluri apartinand Regency Resorts Tenerife  , valabil pentru 7 nopti cazare/in apartamente de 2 camere sau studiouri/ familie (cuplu), dobandit in urmatoarele conditii:
• in cadrul evenimentelor sponsorizate de KAS 
• in urma achiziției unor produse sau servicii aflate in promotie la firmele partenere din reteaua KAS
• ca  Bonus de bun venit in Comunitatea Comerciala si de Afaceri KAS, oferit la achizitia Francizei KAS (in valoare de 140 Euro). Franciza permite accesul la afacerea KAS si la statutul de partener asociat al firmelor din grup.

Sejur gratuit in Tenerife (in valoare 560 Euro), consta diintr-o cazare gratuita  timp de 7 nopti, inrtr-un apartament de 2 camere/studio (în cazul cuplurilor) al unui hotel de 3*** apartinand  Grupului Rgency Resorts Tenerife (care functioneaza in regim de club privat cu circuit inchis). Voucherul poate fi folosit exclusiv de către oaspeții proprietarilor,  si este destinat  famililor (2 adulti+2 copii) sau cuplurilor mixte. Vârta celor care pot beneficia de voucherul de cazare, trebuie să fie cuprină între 35-65 de ani (valabil pentru cel puțin unul dintre membri familie/cuplului) sau. Valabilitatea  voucherului este de 3 ani.  detaliii

Mai jos sunt detalii cu privire la vouchere de cazare la Regency Club Tenerife sponsorizate 100%
In cazul in care doriti sa beneficiati de un al doilea voucher de cazare, pentru o familie prietena, o puteti achizitiona in calitate de membru al retelei KAS, cu o reducere de 70% (adica 140 euro in loc de 560 Euro la Regency Club Tenerife sau 150 euro Hotel La Pinta in loc de 500 euro).
Pentru pre-rezervare, rog retrimiteti formularele de mai jos, cu datele membrilor de familie (sau ale partenerei/ului de viata) cu care caltoriti (inlocuind datele existente) si completand si data calatorieiDupa completarea datelor si dupa ce ati decis perioada calatoriei, rog sa ne retrimiteti datele cu mentionarea nr. de telefon a persoanei cu care va vorbi reprezentantul hotelului, pentru a-i reconfirma verbal datele inregistrate in formulare.
- E indicat ca rezervarea sa se faca cu minim 2 luni in avans (pentru a beneficia  astfel de prioritate la rezervare). E de recomandat ca la rezervare sa cunoasteti deja cu aproximatie costurile de zbor (pentru perioada aleasa), pentru a nu fi nevoiti sa anulati rezervarea in ultimul moment  (in cazul in care rezervati prea tarziu zborul si costurile sunt deja ridicate). Mai jos gasiti linck-uri prin care puteti genera variante de costuri si de rute de zbor (In varianta optima, costuri pot varia intre 200-300 euro). Pentru o flexibilitate in deplasare, puteti inchiria o masina pe insula. Cost  ret-a-car de la 14 euro/zi la rezervare pe 7 zile cu 2 luni in avans (cost benzina pe insula este intre 1,15- 1,35 euro/l).

Ofertele de mai sus nu include transportul şi masa.
Ofertele gratuite ale serviciilor de masa, se prelungesc pentru cazarile care se rezerva pentru urmatoarele periode:
16-23/05;
23-30/05
30/05-06/06
06-13/06
demipensiune gratuita/2 adulti+5 zile Spa
 
Cand faceti rezervarea si o trimiteti prin e-mail (kastimisoara@yahoo.com), rog trimiteti un SMS de instiintare (0745352095), pentru a putea scurta formalitatile de prerezervare.

E de recomandat sa evitati sezonul (iulie, august. septembrie), cand costurile de zbor sunt mai ridicate (datorita afluxului marit de turisti pe insula), perioada in care si numarul proprietarilor care sosesc la hotelurile apartinand Regency Resorts, este mai mare.  In acele perioade, acoperirea locurilor disponibile se face in ordinea sosirii cererilor de rezervare, si cu respectarea criteriilor de varsta/venit.
Indiferent de perioada aleasa pentru sejur, clima pe insula, este una prietenoasa (de "primavara tarzie" cu o temperatura medie anuala de 26-27 grade celsius).

Pentru a beneficia de flexibilitate mai mare in alegerea si programarea perioadei sejurului dumneavoastra, valabilitatea voucherului de cazare pe care-l detineti, a fost extins la 3 ani de la data dobandirii lui.

REZERVAREA ZBORULUI
Alege din timp sa va rezervati zborul, pentru a beneficia de cele mai mici tarife. Pentru a beneficia de cele mai mici costuri de zbor, ompaniile recomandate, sunt: Wizzair, Ryanair. Indiferent daca alegeti  sa calatoriti cu companii de linie sau cu compnii low cost, costurile de zbor vor fi determinante in stabilirea bugetului dumneavoastra de vacanta. De aceea, KAS va recomanda sa cumparati din timp biletele, tinand cot de fluctuatiile de pret de la o zi la alta. Biletele de avion pot varia în funcţie de compania de zbor, ruta sau perioada cu care se face in avans rezervarea. In sezon preturile zborurilor pot creşte chiar cu 100% raportat la cele din extra sezon.

Daca doriti sa va prelungiti sejurul, este posibila si  achizitia de extra zile de cazare, fie la hotel la care faceti rezervarea in cadrul clubului Regency Resorts (cu plata anticipata, la un tarif de 80 euro/noapte/apartament), fie la hoteluri, aflate in circuitul turistic obisnuit.

La cerere puteti achizitiona suplimentar un sejur de 7 nopti, la un alt hotelel partener de pe insula (La Pinta Beach Club Tenerife, la pretul de 150 euro/sejur/familie - pret redus), in functie de locurile disponibile Detalii oferta

Pentru detalii privind cazarea la Hotel La Pinta, rog trimiteti o scrisoare de intentie aici

Nota. In cazul in care in perioada celor 3 ani de valibilitate, sunteti in imposibilitatea de a calatori (din cauza varstei prea mici sau din alte motive), puteti solicita o prelungire a valabilitatii, sau puteti transfera voucherul obtiunut, unei terte familii (cu o notificarea prealabila catre noi), cu scopul de a gestiona eficient sosirile la hotel si evidenta celor care calatoresc).

Pentru a evita eventualele neclaritati privind conditiile de acces si folosire a Voucherului, rog cititi cu atentie datele detailate de mai jos, respectiv informatiile di fisierul atasat (cu detalii despre insula)
Pentru orice neintelegere sau probleme de rezervare (cum ar fi de exemplu varsta), rog sa ne contactati, pentru a gasi impreuna solutia ceea mai potrivita., pentru situatia data. Click pe imagine pentru a vedea apartamentul.

 
DATE NECESARE REZERVARII - FORMULARE  DE PRE-REZERVARE (de completat individual pentru fiecare membru de familie)

Nume/prenume:
 CNP:
 serie act de calatorie CI/Pas:
 Data expirarii:
 Data nasterii:
 Localitatea:
 Nr telefon:
 Profesia:
 Venit lunar in euro:
 Daca ati mai fost in Tenerife:
 Daca detineti proprietate tip Timeshare:
 Ultimile trei vacante unde au fost petrecute:
 Perioada dorita pentru cazare la Regency (devinerii pana vineri) :
 E-mail:

........................................................

AFACEREA TA IN DOMENIUL CONSUMULUI GENERAL DE MARFURI
Oferte KAS pentru Membri si Partenerii Comunitatii, la achizitia Francizei KAS: SEJUR GRATUIT IN TENERIFE
Pentru inregistrare gratuita ca MEMBRU Click aici sau pentru obtinerea statutului de PARTENER in Comunitatea KAS
Daca detii deja un Voucher, Pentru validarea lui, activeaza-ti GRATUIT un cont de MEMBRU al comunitatii KAS prin:  INSCRIERE PF / FIRMA sau timite-ne o notificare la adresa kastimisoara@yahoo.com sau la  CONTACT,  specificand data, locul, evenimentul, firma care ti-a oferit vocherul - sau  specifica produsul sau serviciul achizitionat.
Citeste detalii despr Invitatia in Tenerife, prin programul Ambassador, AICI

Vezi aici  invitatia si alte informatii utile despre sejurul tau in Tenerife.

Vezi informatii complete aici

Vezi si oferte detailate cu alte destinatii turistice, prin Reteaua Vacante-Ieftine, prin click pe imaginea alaturata. Daca doresti sa-ti activezi un cont de membru, click aici, pentru inscrierea in comunitatea de vacante si vei beneficia NECONDITIONAT, de un BONUS de inscriere de 10 Euro.

 

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 32