Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Centrale termice Weste si Baxi de la KAS

06.10.2013
inapoi
spacer
spacer

Cauti o centrala termica si inca nu te-ai decis de unde sa cumperi? Acum ai acces prin reteaua KAS, la centrale termice  de marca la cele mai mici preturi si in plus primesti pentru oricare centrala termica achizitionata de la KAS sau partenerii retelei KAS, si un sejur BONUS constand din 7 nopti cazare intr-un apartament de 2 camere,  la Hotel Regency Club in Tenerife 3***, pentru tine si familia ta. Daca ai deja o centrala si doresti s-o autorizezi ISCIR, KAS  SERVICE ofera servicii de autorizare ISCIR, verificari tehnice periodice si reparatii pentru 36 tipuri de centrale termice pe gaz. Detalii de contact: Timisoara, str. Ariadna, nr.18,  Tel. 0256218121 sau pe www.kas-afaceri.ro/ Program de lucru: L-V de la ora 8:00 la 17:00.

KAS SERVICE - executa servicii de raparatii, pentru peste 36 tipuri de  centrale termice pe gaz, autorizarea ISCIR a functionarii centralelor, verificari tehnice periodice, servicii de consultanta instalare-montaj, contracte de service si de intretinere. Clientii nostrii sunt persoane fizice si juridice. Cei mai cunoscuti clienti, persoane juridice, sunt:  Baumax, Dedeman, Practiker, Instal Plus, Uniprest, etc
Informatii si comenzi: Timisoara, str. Ariadna 18,
Orar de lucru:  in zilele lucratoare intre: 9-17.
Dispecerat solicitari si programari: 8-18
Telefon: 0256 218121, mobil: 0722 630440
E-mail: kastimisoara@yahoo.com
www.kas-afaceri.ro

KAS SRL, dezvolta parteneriate comerciale cu companii specializate din domeniul termotehnic, in cadrul primei retele comerciale private din Romania, realizate prin asocierea nationala intre producatori, comercianti si consumatori. Partenerii si clientii retelei vor beneficia de preturi speciale (identice cu cele practicate la vanzarile en-gros, independent de numarul centralelor sau serviciilor acizitionate de la partenerii retelei) si de bonusuri de achizitii (constand din produse in valoare de pana la 500 Euro) pe care partenerii le pot oferii clientilor lor pe baza de contract.

Pentru diferentierea firmelor partenere de concurenta si pentru cresterea cifrei de afaceri, KAS pune la dispozitia companiilor interesate sa devina distribuitori in cadrul retelei KAS, logistica sa si facilitatile proprii de promovare, aprovizionare si distributie, alaturi de acces la piata comuna de desfacere a retelei,  formata din clientii comuni ai firmolor partenere din grupul RND|KAS, din cadrul tuturor domeniilor reprezentate (atat pe comercial cat si in domeniul prestarilor de servicii). Pozitia website-ului KAS in topul global al paginilor web este 142.000 (fiind afisat in topurile a peste 50 de tari de pe intreg globul.

Pentru clientii nostri, asiguram accesul la piese de schimb la toata gama centralelor termice, legal importate in Romania, aflate sub contract de service sau intretinere  Asiguram contracte de servici si intretinere pe perioada detinerii autorizatiei de functionare si 3 interventii gratuite, Pentru contractele postgarantie asiguram piese de schimb din stoc sau la comanda (pentru modelele de centrale termice pe gaz,  mai vechi). Devino partener al retelei RND|KAS pentru a cumpara mereu la preturi reduse produsele si serviciile noastre, percum si ale partenerilor nostrii (indiferent de domeniul de achizitie sau tipul produselor. Devino partener KAS si vei beneficia mereu de preturi reduse la achizitiile tale, si vei obtine alaturi de noi, o sursa independenta de venituri, pentru cumparaturile tale urmatoare.

Membri RND beneficiaza de 25% reducere din tarifele de servicii practicate.  Pentru activarea unui cont si obtinerea gratuita a cardului de reduceri click pe: inscriere

BONUS: clientii care sunt si membrii RND, beneficiaza de un sejur gratuit in Tenerife (voucher de cazare), la achizitia pachetului complet de servicii (autorizare+contract service), sau la achizitia unei centrale termice. Oferta bonus consta din CAZARE GRATUITĂ în Tenerife, timp de 7 nopţi pentru familia clientului (2-4 persoane).  Sejurul îl alegi în orice perioadă a urmatorilor 3 ani de la data achizitiei unui produs sau serviciu aflat in promotie. Sejurul se atribuie gratuit fiecarui client sau firma partenera, membru sau nemembur la retelei KAS. Detalii în magazinele partenere, sau la 0256218121; 0723653093      Vezi oferta BONUS aici

 

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 26