Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Vacanta in Tenerife, 3*** 140 Euro/ 7 nopti/ familie

17.03.2014
inapoi
spacer
spacer

 
VACANŢE in TENERIFE - 140 euro - 7 nopti cazare - apartament 2 camere/familie 
Suma reprezinta 25% din tariful oficial (560 Euro/apartament). Diferenta este SPONSORIZATA prin Reteaua KAS si Vacante-Ieftine, in parteneriat cu Regency Resorts Tenerife, prin de Programul Ambassador.
 
 
Detalii si pe Faceebock pe grupul Regency Resorts Tenerife
 
 Conditii de acces la reducere de 75%:
Te afiliezi ca membru in Comunitatea KAS, pentru a beneficia mereu de reduceri la achizitiile de produse si servicii, din retea firmelor partenere KAS (indiferent de domeniu, tipul, cantitatea sau valoarea achizitiilor). Ca MEMBRU al retelei KAS, ACHITI  doar 140 Euro in loc de 560 Euro, si beneficiezi astfel, de o reducere de 75%. din pretul cazarii (pentru 7 nopti de cazare  de care vei beneficia alaturi de familia ta (2 adulti+ 2 copii)/ partenerul de viata.
 
De asemenea, poti intra gratuit in posesia voucherului de cazare (ca BONUS), daca achizitionezi (cu aceasi suma), franciza KAS (ofera statutul de partener in afaceriea KAS, dezvoltata in domeniul consumul general de marfuri, prin asocierea nationala dintre producatori, comercianti autohtoni si consumatorii de marfuri afiliati retelei). Cazarile se face in studiouri sau apartamentele de 2 camere al unuia din cele 7 hoteluir (3-5***) apartinand Regency Resorts Tenerife. 
Detalii rezervare pentru detinatorii vauher-ului de cazare gratuita, la Hotel Regency Club Tenerife
 
Vezi imagini din apartament, AICI  sau click pe imaginea de mai jos.
 
In anumite situatii (promotii, tombole, sponsorizari, pachete promotionale la parteneri, etc), puteti beneficia de  reducere 100% . Pentru detalii click aici . Oaspetii Regency pot beneficia si de demipensiune + circuit SPA pentru 2 adulti de familie sau mic dejun, in perioadele de extrasezon turistic (lunile: 10, 11, 12, 01, 02, 03, 04,05), in conditiile anuntate de Club. In cazul promotiilor, rezervarea cazarii trebuie sa fie ulterioara datei in care se anunta promotia. Detalii despre sejur si conditii de rezervare zboruri si rent-a-car, AICI. In anumite conditii si in functie de locurile disponibile, cazarile se pot face si la Country Club Tenerife.
 
 
DEMIPENSIUNE GRATUITA+5 ZILE SPA,  PENTRU URMATOARELE PERIOADE: 14-21 MARTIE si 21-28 MARTIE
MIC DEJUN GRATUIT+ 5 ZILE SPA , URMATOARELE PERIOADE: 28/03-04/04 si 04-11/04
 
Pentru a-ti dezvolta o AFACERE independenta in domeniul turismului, te asteptam sa ne devii PARTENER, pentru a obtine o sursa independenta de venituri pasive. Actveaza-ti gratuit un cont de membru si afla detalii prin linck-urile de mai jos.

 
  
Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea şi  alte imagini superbe din Tenerife

Click pe OFERTE sau pe  IMAGINEA de mai jos si vezi ofertele 2014 din RETEAUA DE VACANȚE. Daca vrei sa ai in permanenta un beneficiu de 51% la achizitiile de produse din retea, activeazati un cont gratuit GRATUIT  de MEMBRU. Pentru activarea contului, primesti si 10 $ cadou, pe care-i poti folosi pentru diminuarea suplimentara a pretului pachetului de vacanta achizitionat. Vino alaturi de noi ca PARTENER si dezvolta-ti propria afacere in domeniul vacantelor

 Pentru a intra ggratuit in posesia FRANCIZEI AFACERII, clicK pe INSCRIERE

Optional , membri retelei isi pot petrece vacanta si la Hotel La Pinta Beach Club4**** la tariful sponsorizat de 150 euro. Detalii si imagini aici 
 
Informatii: tel. 0745.352.095 
Rezervari: http://www.kas-afaceri.ro/?go=contact,formular
Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 10