Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Vacante exotice in Tenerife

14.09.2013
inapoi
spacer
spacer
VACANTE EXOTICE IN TENERIFE
Avem placerea sa va anuntam ca pe langa reteaua de vacante pe care o dezvoltam, punem la dispozitia partenerilor si membrilor retelei KAS, noi oferte de vacante sponsorizate cu 70% din valoarea lor de lista.
 
Acum poti petrece o vacanta exotica in Tenerife, alaturi de familia t, la cel mai mic pret de pe piata. Prin reteaua KAS platesti doar 150 euro pentru 7 nopti cazare/familie/cuplu (in loc de 500 euro) si beneficiezi de cazare intr-un apartament de 2 camere al hotelului LA PINTA BEACH CLUB TENERIFE, situat pe tarmul oceanului Atlantic. Iti activezi gratuit un cont de membru in reteaua KAS si economisesti 70 % din costul sejurului, distribuit exclusiv in circuit privat.  
- Pentru detalii, conditii de cazare si amplasament click aici, sau pe imaginea de mai jos.
- Pentru a-ti activa gratuit un cont de membru si pentru a avea acces la reduceri permanente la achizitiile din reteaua KAS (a tuturor produselor si serviciilor distribuit de partenerii retelei), click pe INSCRIERE.
- Pentru rezervare sau informatii suplimentare, click pe CONTACT
 

Oferta dvs. include: 7 nopţi de cazare într-un apartament cu su-fragerie, dormitor, bucatarie, terasă cu vedere către ocean; Acces gratuit la facilităţile clubului: piscină, terasă, spaţiu de joacă pentru copii, etc.; Asistent vorbitor de limbă română pentru suges-tii referitoare la excursii, atracţii locale, etc.; Întălnire de bun venit cu răcoritoare şi cafea din partea casei; Transfer gratuit de la aeroportul Reina Sofia la hotelul nostru;
La Pinta Beach Club****
Despre Tenerife:
Dacă veniţi pentru prima dată în Tenerife, pregătiţi-vă să fiţi surprinşi de o climă blândă şi de zile însorite, de pri-măvară pe tot parcursul anului. Tenerife este cea mai mare dintre Insulele Canare, care formează un arhipelag unic în lume pentru diversitatea şi bogăţia sa subtropicală.
De aceea peste cinci milioane de turişti aleg în fiecare an să îşi petreacă o vacanţă de neuitat în Tenerife. Pentru că aici se găseşte cate ceva pentru fiecare: plaje idilice, pei-saje incredibile, sate pitoreşti, pline de tradiţie, sporturi şi activităţi nenumărate.

LA PINTA BEACH CLUB 4****
Avda. España, No.5, San Eugenio, 38660, Adeje—Tenerife
REZERVARI : http://www.kas-afaceri.ro/?go=contact,formular
7 NOPTI DE CAZARE PENTRU 4 MEMBRI AI FAMILIEI,
CU DOAR 150 DE EURO!! - cazare in apartament de hotell cu 2 camere (Bucatarie, dormitor, liVing, terasa, baie).

Condiţii de călătorie: Locurile pentru această vacanţă sunt limitate; vă rugăm să plasaţi rezervarea cu cel puţin doua luni înainte de data călătoriei; Puteţi alege orice săptămână din an, check-in vineri—check-out vineri (sau optional alte zile in functie de data rezervarii zborurilor). Optional se pot achizitiona extrazile la pretul de 60 euro/noapte. Vă rugăm să ne solicitaţi mai multe informaţii aici

ALTE OFERTE DE VACANTE cu o reducere de 51% din adaos, aici:http://produse-ieftine.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=116&url=16 

VREI AFACEREA TA in domeniul CONSUMULUI GENERAL de produse si servicii?:www.kas-afaceri.ro/?go=afacerea%2Cinscriere&t=privat Aici iti poti activa contul de reduceri, si poti obtine cardul multiproduse, pentru achizitii permanente cu preturi reduse de la firmele din grupul KAS.

DACA VREI AFACEREA TA IN DOMENIUL VACANTELOR sau vrei beneficiezi permanent de un comision de 51% la achizitii de vacante (din adaosurile practicate), activeaza-ti GRATUIT un cont de DISTRIBUITOR, aici: http://produse-ieftine.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=116&url=14

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 21