Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

Vino cu noi in Tenerife

12.03.2012
inapoi
spacer
spacer
VACANŢE LA PREŢURI REDUSE 
SPONSORIZATE PRIN ASOCIATIA APK, KAS, REGENCY RESORTS ŞI  PARTENERII KAS
 
Condiții de acces
Voucherele de cazare in Tenerife, sponsorizate 70% sau oferite BONUS cu o sponsorizare de 100% - sunt accesibile in mod direct clienților KAS respectiv indirect, prin ofertele partenerilor KAS. Pot beneficia de voucherele de cazare sponsorizate, exclusiv membri rețelei KAS. Cei ce au intrat în posesia unui vocher, cu ocazia sponsorizarii unor evenimente, prin ofertele bonus ale partenerilor sau prin achiziție directă, e nevoie sa devină membri ai rețelei KAS, pentru a-și valida sponsorizarea.  Pentu ați activa un cont gratuit de membru, e suficient să completezi formularul de înscriere și să bifezi opțiunea respectivă: persoaă  sau firmă. Calitatea de membru îți oferă accesul în baza unui card multiproduse,  la achiziții permanente cu prețuri reduse, de la firmele din grup. Opțional poți alege să devii partener KAS pentru a beneficia de venituri din rulajele rețelei și ale firmelor din grup... sau pentru a-ți distrubuii produsele și serviciile către membri rețelei. 
Pentru a vedea ofertele de vacanțe click pe: http://produse-ieftine.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=116&url=16 
Pentru a activa un cont gratuit de distribuitor de vacanțe și pentru acces permanent la achiziții de pachete de vacanțe cu reducere de 51% din adaosurile comerciale pe care le cuprind, click pe: http://produse-ieftine.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=116&url=14
 
Avantajele afilierii
Te afiliezi ca membru la reteaua KAS, pentru a beneficia mereu de reduceri la achizitiile din retea (INDIFERENT DE TIPUL PRODUSELOR SAU SERVICIILOR ACHIZIŢONATE).
Ca MEMBRU al Asociatiei APK si al retelei KAS, ACHITI  doar 149 Euro in loc de 500 Euro, si beneficiezi astfel, de o reducere de 70%. (in acesti bani vei beneficia de 7 nopti cazare intr-un apartament de 2 camere al unuia din hotelurile retelei, alaturi de familia ta.  Acces se face in regim de club privat exclusivist, unde vei fi oaspete alaturi de familie sau partenerul de viata. Consiliul de administratie al grupului Regency isi rezerva dreptul de a limita in anumite conditii, accesul persoanelor care nu se incadreaza in limita de varsta, cuprinsa intre 30-60 ani
 
Click pe pza de mai jos, pentru a vedea imagini superbe din Tenerife


Tenerife - Regency Resorts /7 nopţi CAZARE GRATUITA – SPONSORIZATA

În calitate de membru al Clubului  Regency Resorts Tenerife, vă invit pe Dumneavoastră şi stimata Dvs. familie, să fiţi oaspeţii noşti într-un sejur preferenţial, petrecut pe cea mai mare insulă din Arhipeleagul Insulelor Canare (in a doua din cele mai preferate destinaţii ale lumii). Vă invit alături de familia Dvs., să fiţi beneficiarul unui sejur exotic, ce implică 7 nopti  cazare într-unul din apartamentele de lux (cu vedere la ocean) ale unuia din cele 7 hoteluri aparţinând resortului Regency (ce include 7 hoteluri de 4-5 stele). Toate astea va stau GRATUIT la dispozitie (pentru intreaga familie 2+2 membri). Tenerife este o insula ce beneficiază de o climă sub-tropicală care va permite să faceţi plajă tot anul, bucurându-vă de primăvara eternă specific insulei.  Vă veţi putea familiariza cu obiceiurile canarioţilor, tradiţiile, cultura, ospitalitatea, mâncărurile şi bauturile lor. Vă veţi îndrăgosti de această insulă unică, veţi descoperi minunile florei si faunei sale (parte protejată de UNESCO), veţi putea explora  minunaţiile Munţilor Vulcanici Pico de Teide, ce poarta zăpada veşnică pe creasta lor de 3718 m, iar la polul opus, va veţi putea bucura de o reconfortantă baie in Oceanul Atlantic si de plajele sale cu un nisip fin şi fierbinte.
 
 
Scopul Programului Ambasador: 
Tenerife este una din destinaţiile populare, ale Insulelor Canare. Grupul de hoteluri Regency Resorts Tenerife este destinaţia preferata a familiilor din toate colţurile lumii,  ce caută ocazii speciale şi sejururi individuale deosebite.  Programul ce vi-l propun, este o ocazie preferenţială, ce vă ofera posibilitatea de a încerca şi a va bucura alături de familie, de avantajele şi drepturile de care se bucură membrii clubului coproprietari ai hotelului. La faţa locului, veti avea ocazia de a cunoaşte avantajele deţinerii unor proprietăţi in cadrul resortului, precum şi facilităţile oferite privind achiziţionarea, tranzacţionarea sau închirierea acesteia.
Condiţii privind beneficierea de oferta specială prin Programul Ambasador:
Vârsta titularului vocherului de cazare, să fie cuprinsă între 30 - 65 ani. Familiile vor fi acceptate cu maxim 2 copii. În cazul cuplurilor necăsătorite, ambii membrii vor trebui să îndeplinească condiţia de vârstă. Nu se accepta familii care deja au fost beneficiarii acestui program.
La faţa locului se va percepe în momentul perfectării formalităţilor de cazare, o cauţiune (garanţie) pentru bunurile din apartament, in valoare de 300 €, sumă ce se restituie la plecare (în baza chitanţei justificative).
Fiecare membru adult beneficiar al ofertei preferenţiale, va participa (fără vreo obligaţie de orice natura) la o prezentare de oferte, a administraţiei  hotelului (prezentare ce va avea loc într-una din zilele sejurului, în incinta clubului de la Hotel Regency Club). 
.
 
Programaţi-vă sejurul, planificaţi-vă bugetul ! Costurile cele mai mari le aveţi cu biletul de avion, de aceea înainte de a vă face rezervarea la hotel, verificaţi pe internet, costurile biletelor. Pe pagina noastra web, gasiţi câteva linck-uri in acest sens ! Dacă găsiţi oferte potrivite atât ca preţ cât şi ca perioadă,  atunci va rog să ne transmiteţi formularul de rezervare completat. În câteva zile veţi fi contactat de un angajat al hotelului (vorbitor de limbă română) care vă va solicita confirmarea datelor din formular, în urma căruia veţi primi codul oficial de rezervare pentru perioada solicitată.
Din acel moment veţi putea achiziţiona biletele de avion (când le aveţi să trimiteţi prin e-mail o copie a lor, pentru incheierea formalităţilor de rezervare). La sosirea pe Insulă veţi fi aşteptat la Hotelul Regency Club de un reprezentant  al resortului, care va sta la dispoziţia Dvs. pe perioada întregului sejur.
 
Destinaţia Dvs. – Spania – Insulele Canare – Tenerife !  
Pe această insulă este cea mai mica variaţie de temperatură din întreaga lume. Mercurul termometrului nu coboară nici iarna sub 20 grade Celsius, iar vara nu depăşeşte 30 de grade. Curenţii Canari care trec prin Golf-urile insulei – iarna o încălzesc, iar vara o răcoresc. De ce să răbdăm iarna frigul sau vara canicula? Clima temperată din Tenerife vă aşteaptă tot anul !
Toate staţiunile din Tenerife: Costa Adeje, Playa de Las Americas şi Los Cristianos se află în sudul insulei. Majoritatea apartamentelor hotelurilor aparţinând Regency Resorts, dispun de terasă cu vedere la Oceanul Atlantic. Apartamentele hotelurilor sunt amenajate pentru o şedere confortabilă, fiind compuse din: bucatarie (va sta la dispozitie pentru gatit, fiind complet utilat cu electrocasnice şi veselă) dormitor, living, baie, terasa, dependinţe (electronice, seif, telefon etc). Fiecare hotel dispune şi de magazin alimentar în incintă, bine aprovizionat şi cu preţuri comparative mai mici decât cele din magazinele noastre (insula fiind scutită de taxe vamale şi TVA). În extra-sezon touristic (octombrie-aprilie) puteţi beneficia şi de promţii cu demi-pensiune gratuită pentru 2 adulti de familie, inclusă în ofertă (vedeţi promoţii pe web).
Cost (opţional) demi-pensiune la restaurantul hotelului /sejur 135 euro/ adult sau 83 euro/copil
 
Insulele Canare – Muntele Vulcanic Teide 
cea  mai spectaculoasă privelişte a Insulei Tenerife, este Muntele Vulcanic, Pico de Teide. Anual peste 5 milioane de turişti – dintre care peste 5.000 de români, o vizitează pentru a-i vedea frumuseţile şi pentru a se bucura de clima veşnic primăvăratică.
Milioane de persoane urcă anual pe Munţii Teide pentru a se bucura de peisajul mirific al stâncilor şi florei sale, ce păzesc somnul monstrului vulcanic adormit. Frumuseţile Parcului Naţional Teide sunt legate prin sosele asfaltate pe care circulă autobuze în baza unor programe orare stabilite. Muntele este legat de oraşele insulei printr-o reţea de şosele şi autostrăzi, iar cei ce vor să-i ajunga pe culmi, au la dispoziţie trasee turistice marcate şi un circuit cu tele-scaun.
 .
 
 
Bilete ieftine de avion Timisoara - Tenerife. Puteţi zbura la preţuri mici cu companiile low-cost dacă vă faceţi din timp rezervările. Astfel, puteţi zbura până la Madrid cu compania WizzAir, iar de acolo cu Ryanair până în Tenerife-Sud.
Din alte localitati ale tarii, puteţi zbura cu alte companii low cost (care operează de acolo), folosind ca aeroporturi  intermediare, Madrid, Barcelona, Londra, sau Milano, de unde puteţi zbura cu Rzanair. Ca recomandare pentru cei ce folosesc companiile low cost, sa vă luaţi în calcul la stabilirea bugetului, ca veţi plati suplimentar pentru bagaje (conform regulilor interne ale companiilor respective).
Rezervările de zborsau rent-a-car, le puteţi face şi folosind linck-urile de pe pagina noastră web:  http://www.kas-afaceri.ro/?go=compania,stiri&id=44
Tot acolo veţi găsi linck-uri prin care puteţi vedea prin camerele de luat vederi amplasate în principalele locaţii, imagini  pe insulă în timp real, precum şi prognoze meteo. datorită camerelor.
 
PENTRU DETALII SUPLIMENTARE, REZERVARI ZBOR, RENT-A-CAR, VREMEA, PERIOADE CU DEMIPENSIUNE, ETC.: CLICK AICI
PENTRU REZERVĂRI SAU INTREBĂRI SUPLIMENTARE: CLICK AICI
www.kas-afaceri.ro
0745352095

 

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 182