Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

TOMBOLA KAS 2011

19.11.2010
inapoi
spacer
spacer

7 NOPTI CAZARE GRATUITA in tenerife PRIN TOMBOLA KAS

Castigatori Tombolei KAS pentru luna Decembrie 2010, constand dintr-o cazare gratuita timp de 7 nopti intr-unul din hotelurile partenere din Tenerife, sunt urmatorii:
                                               INGUSTU COSMIN-BOGDAN
                                         STANCIU RALUCA
                                  GABRIEL VINTILA
                          TAMASESCU IOAN
Castigatorii pot beneficia de voucherul castigat, impreuna cu familia, in orice perioada a anului 2011-2011, in baza unei rezervari prealabile. Detalii prin mail sau telefon.

detalii locatiei

CASTIGA UNA DIN CELE 10 CAZARI GRATUITE IN TENERIFE

Vino cu familia ta in TENERIFE si devino oaspetele nostru timp de 7 nopti. Castiga una din cele 10 cazari gratuite oferite de sarbatori prin tombola KAS si bucura-te de o vacanta de vis alaturi de familia ta sau partenerul de viata. Daca esti casatorit/a de minim 3 ani,  POTI PARTICIPA!

In data de 01.01.2011 vor fi desemnati prin tragere la sorti cei 10 castigatori ai uneia din cele 10 cazari gratuite oferite de KAS în parteneriat cu grupul Regency Resorts si Grand Holidays. Castigatorii vor fi instiintati prin mail si vor fi contactati ulterior de un reprezentatn de al nostru pentru a se stabilii data plecarii si detaliile calatoriei. Pentru mai multe informatii despre locatie click aici
Verifica sectiunea de termeni si conditii pentru mai multe detalii referitoare la promotia oferita de KAS si consulta lista cu perioadele disponibile aici.
Inscrie-te si tu in promotia noastra pentru a beneficia de premiul oferit! De asemenea iti poti inscrie si prietenii pentru a le oferi un minunat cadou de sarbatori

PENTRU INSCRIERE CLICK AICI /cu mesajul: "pentru tombola KAS"

wedhwejffiej ekjfierrie kfjfierfi kfjeiei jeifiwejf Termeni si conditii de participare la ofertele promotionale oferite de KAS:

1. In cazul in care ati fost deja oaspetele nostru si ati beneficiat deja de oricare dintre ofertele promotionale nu mai exista posibilitatea sa beneficiati din nou- chiar daca sunteti printre castigatori, premiul se va anula automat. De asemenea, chiar daca sunt desemnati mai multi castigatori din aceiasi familie- se poate oferi doar un premiu/familie.

2. Ofertele se adreseaza cuplurilor (minim 3 ani) si familiilor.
3. Ne rezervam dreptul de a ne alege oaspetii.
4. Toate cluburile la  care dispunem de cazare sunt cluburi private, motiv pentru care solicitam tuturor oaspetilor sa se comporte intr-o maniera adecvata pentru un club privat si sa respecte regulile clubului.
5. Ofertele promotionale nu sunt transferabile.
6. Odata ce vi se confirma rezervarea, in descurs de patru saptamani pana la data sosirii vom avea nevoie de detaliile dumneavoastra de zbor, altfel rezervarea se va anula.
7. Pentru a evita dezamagirea, va sfatuim sa plasati rezervarea cu cel putin doua luni inainte de perioada dorită deoarece numarul locurilor disponibil este limitat.
8. Orice fel de modificari (perioada, persoane ce vor calatori) trebuie verificate si confirmate impreuna cu hotelul altfel nu se vor accepta.
9. Promovam proprietatile de vacanta, astfel, intr-una din zilele vacantei dumneavoastra se va desfasura o prezentare referitoare la beneficiile resortului (la care aveti obligatia sa participati), prezentare ce este parte componenta a tuturor ofertelor promotionale.
10. Fiecare client poate solicita  perioada in care doreste sa-si petreaca sejurul (in serii de vineri pana vineri). Lista castigatorilor va fi afisata pe site incepand cu data de 01.01.2011.
11. Extragerea pentru luna decembrie va avea loc in data de 01.01.2011, se iau in considerare inscrierile primite pe server pana la ora 24.00 in data de 31.12.2010.
12. Castigatorii vor fi repartizati prioritar pt lunile pt care au solicitat cazarea (in limita locurilor disponibile) urmand a fi repartizati intr-o luna apropiata de cea solicitata, (daca nu mai exista disponibilitate pt luna respectiva), in baza unei confirmari telefonice sau prin e-mail.

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 167