Peste 65 milioane de oferte de vacante prin reteaua RND|KAS. Reduceri de preturi la achizitiile din retea. Acces gratuit la Cardul de membru. Sejur gratuit in Tenerife, pentru partenerii retelei.

SEJUR IN TENERIFE - 140 EUR

02.07.2013
inapoi
spacer
spacer
VACANŢE LA PREŢURI REDUSE in TENERIFE
SPONSORIZATE PRIN REGENCY RESORTS, ASOCIATIA APK,  şi RETEAUA KAS 
Conditii de acces:
Te afiliezi ca membru la reteaua KAS, pentru a beneficia mereu de reduceri la achizitiile din retea (indiferent de tipul produselor sau serviciilor achizitionate).
Ca MEMBRU al Asociatiei APK si al retelei KAS, ACHITI  doar 140 Euro in loc de 500 Euro, si beneficiezi astfel, de o reducere de 70%. din pretul cazarii (7 nopti cazare alaturi de familia ta (2 adulti+ 2 copii)/cuplu). Cazarea se face intr-un apartament de 2 camere al unuia din cele 7 hoteluir (3-4***) apartinand Regency Resorts Tenerife.
 
 
In anumite situatii (promotii, tombole, sponsorizari, pachete promotionale, etc),  reducere 100% . Pentru detalii click aici .Oaspetii Regency pot beneficia si de demipensiune + circuit SPA pentru 2 adulti de familie, in perioadele considerate ca  extrasezon turistic (lunile: 10, 11, 12, 01, 02, 03, 04,05), in conditiile in care rezervarile se fac dupa perioada in care acestea au fost anuntate.
 
Optional , membri retelei isi pot petrece vacanta si la Hotel La Pinta Beach Club4**** la tariful sponsorizat de 150 euro. Detalii si imagini aici 
 
Informatii: tel. 0745.352.095 
Rezervari: http://www.kas-afaceri.ro/?go=contact,formular
 
 
 
.
.
 
.
.
.
.
 
 
 
.
.
 
.
.
 
.
.
Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea şi  alte imagini superbe din Tenerife

Click pe OFERTE sau pe  IMAGINEA de mai jos si vezi ofertele 2013 din RETEAUA DE VACANȚE. Daca vrei sa ai in permanenta un beneficiu de 51% la achizitiile de produse din retea, activeazati un cont gratuit GRATUIT  de MEMBRU. Pentru activarea contului, primesti si 10 $ cadou, pe care-i poti folosi pentru diminuarea suplimentara a pretului pachetului de vacanta achizitionat. Vino alaturi de noi ca PARTENER si dezvolta-ti propria afacere in domeniul vacantelor

 Pentru a primi una din FRANCIZELE AFACERII oferite gratuit, clicK pe INSCRIERE

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Cautare A-Z
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  
O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9  

Ziar Electronic
Ziar Electronic
Introduceti adresa Dvs. de email pentru a va abona la ziarul nostru electronic.
  dezabonare
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 136