REȚEAUA NAȚIONALĂ DE DISTRIBUȚIE - RND|KAS,
 este o platformă de afaceri, destinată FIRMELOR și PERSOANELOR FIZICE care doresc să se afilieze rețelei în calitate de MEMBRU.

O ALTERNATIVĂ FINANCIARĂ ÎN CONTEXTUL CRIZEI 
Poți să te alături rețelei KAS dacă dorești să-ți suplimentezi veniturile. Indiferent dacă ești o persoană fizică sau dacă deții o firmă. pți beneficia de platforma rețelei pentru a obține venituri sub formă de comisioane din rulajele firmelor din grup, sau pentru a-ți dezvolta afacerea prin parteneriate cu firmele asociate sau promovate. Dacă decizi să devii partenerul sau colaboratorul nostru, vei putea obține o sursă independentă de venituri chiar de la tine de acasă. Ca partener KAS poți obține pana la 90% din comisioanele obținute din contracte comerciale, dedistribuite lunar către membri comunității. 
.
 
AVANTAJELE AFILIERII ÎN REȚEAUA KAS
- suplimentarea veniturilor actuale, obținute din activitatea de bază; 
- creșterea coșului zilnic prin diminuarea cheltuielilor zilnice și ocazionale;
- evitarea riscurilor la care te expui bazându-te pe o singură sursă de venituri;
- siguranța oferită de o sursă alternativă şi comodă, de venituri lunare;
- accesul fără riscuri sau investiţii financiare, la o afacere independentă;
- ofertă largă de produse și servicii, disponibile pentru consum și distribuție;
- acces la sistemul de instruire și la planul de carieră. Pentru detalii click aici
 
MODALITĂȚI DE ACCES ÎN REŢEAUA RND|KAS
1. În calitate de MEMBRU - accesibil GRATUIT. Statutul este destinat persoanelor fizice și juridice care doresc să achiziționeze produsele și serviciile firmelor din grup, mereu la prețuri reduse, indiferent de cantitatea, valoarea sau tipul produselor achiziționate.  Accesul la reduceri se realizeaza in baza Cardului de Membru obținut gratuit prin completarea formularului de aderare.
2. În calitate de COLABORATOR - accesibil prin ACHIZIȚIA DREPTULUI DE FOLOSINȚĂ a francizei afacerii. Statutul este destinat persoanelor fizice și juridice care doresc să obțină venituri din comisioane pentru promovarea rețelei și recomandarea accesului în rețea a noi colaboratori și parteneri. 3. În calitate de PARTENER - prin ACHIZIȚIA FRANCIZEI AFACERII. Statutul este destinat membrilor RND|KAS, care doresc să obțină suplimentar pe lângă reduceri de prețuri la achiziții, comisioane din recomandări și un procent din valoarea rulajelor lunare de produse și servicii, ale firmelor distribuitoare partenere. Franciza KAS garantează acesul la veniturile provenite din rulajele RND|KAS și încasările KAS din contracte comerciale, de franciză și de publicitate.
 
Pentru a te afilia rețelei, este necesar să obții în prealabil un cod de membru,  pe care-l poți dobândi în urma unei recomandări făcute de către un membru afiliat anterior. Pentru înscriere în RND|KAS, poţi solicita un cod de recomandare, care îţi va fi acordat în mod aleator, printr-un soft programat să genereze un cod dintre codurile membrilor deja afiliaţi. Pentru solicitarea unui cod click aici. Cu codul obţinut (transmis automat pe adresa ta de e-mail), te poţi înscrie în termen de 24 de ore, din secţiunea de înscrieri. E suficient să dai click pe înscriere , bifezi opţiunea aferentă statutului pe care vrei să-l deţii în cadrul reţelei și să-ți introduci datele personale pentru validare.   
 
SUSTINE DEZVOLTAREA FIRMELOR AUTOHTONE SI CONSUMUL DE PRODUSE ROMANESTI   
Devino membru în prima comunitate de afaceri, realizată prin asocierea firmelor româneşti cu clienţii lor. Achiziţionează produsele şi serviciile firmelor distribuitoare afiliate reţelei RND|KAS  și vei contribui la salvarea locurilor de muncă şi păstrarea banilor tăi în România!
Catalog Produse

Cauta un partener in index
Cuvant cheie:

Oferte Parteneri
TALLYDIS

TALLYDIS ofera la 4 PIZZA comandate, una pe gratis
Într-o atmosferă intimă acum puteţi servi diferite sortimente de pizza! Acum va asteptam cu peste 25 de sortimente de Pizza. Livrari la domiciliu / Transport Gratuit. Comandaa 3 p...
Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 172