DEZVOLTAREA AFACERII
Dacă vrei să faci bani de la tine de acasă,     acum poţi să-ţi dezvolţi propria afacere în domeniul consumului general  de produse și servicii. Cumperi Franciza KAS a afacerii şi vei primi o platformă de afaceri prin care vei putea să-ți dezvolți propria sub-rețea de distribuție și consum, chiar de la tine de acasă. Pentru asta e suficient sa folosesti motorul de recomandare atașat platformei de administrare și să trimiți mail-uri de recomandare prietenilor tăi. E suficient să aloci zilnic în medie, circa 10- 20 de minute recomandărilor, si vei primii comisioane de 25% in calitate de colaborator și 50% în calitate de partener, din valoarea contractelor intermediate sub codul tau de membru al rețelei RND|KAS. Persoanele recomandate de tine, primesc prin server un mesaj de recomandare predefinit, și ei se pot înscrie în mod direct, fara a mai fi necesar aportul tău. de pe web-site-ul rețelei, folosind codul de membru al celui care a făcut recomandarea. Pentru a avea acces la detalii sau informații complete, poți participa gratuit la seminariile de prezentare și instruire, organizate în orașul tău.
.
MODALITĂȚI DE ACCES LA VENITURI 
 Rețeaua RND|KAS a fost gândită ca o platformă de afaceri, destinată atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, dornice să obțină venituri pasive dintr-o activitate comercială independentă, fără a fi nevoiți să vândă în mod clasic produse sau servicii. Prin achiziției dreptului de folosință sau a francizei KAS, o persoană fizică sau juridică va putea dezvolta prin recomandări, propria sub-rețea de distribuție și consum, conectată la toate afacerile reprezentate în rețea de către firmele distribuitoare partenere.  În acest sens a fost creată o interfață web, ce permite accesul la informații al vizitatorilor și accesul colaboratorilor și partenerilor rețelei, la platforma de administrare a afacerii. Prin obținerea statutului de colaborator sau partener, membrii rețelei primesc o parolă de acces  la platforma de administrare a afacerii (accesibilă din pagina principală).  Accesul în afacere și la venituri din cadrul RND|KAS, este permis oricărui membru afiliat rețelei care va achiziționa franciza KAS sau dreptul de folosință al acesteia.  Prin deținerea francizei afacerii, fiecare partener, va dobândi dreptul de proprietate asupra veniturilor obținute lunar din comisioane pe contractele comerciale intermediate, respectiv din rulajele realizate în cadrul sub-rețelei dezvoltate, prin achizițiile lunare de produse și servicii, ale membrilor recomandați,  Pentru detalii  click aici
.
CÂȚI BANI CÂȘTIGI 
În cadrul rețelei de franciză RND|KAS, membrii afiliați beneficiază lunar de cotă parte din sumele încasate de KAS. Veniturile încasate în cadrul RND|KAS sunt redistribuite lunar.  
  Cuantumul sumelor redistribuite, poate ajunge pâna la 90% din sumele încasate în cadrul RND|KAS. Valoarea procentelor de participare la profit, este diferențiată în funcție de valoarea achizițiilor proprii, de volumul rulajelor lunare de produse și servicii (intermediate prin sub-rețeaua dezvoltată),  precum și de statutul deținut în cadrul RND|KAS: MEMBRII rețelei - obțin în permanență 50% din adaosurile firmelor din grup, calculate la valoarea achizițiilor proprii din rețea. COLABORATORII rețelei - obțin suplimentar comisioane, în cuantum de 25-30%, din din  valoarea contractelor de franciza și publicitate intermediate . PARTENERII rețelei - obțin 50% din valoarea contractelor intermediate și până la 40% din încasările RND|KAS, genarate din valoarea totală a rulajelor sub-rețelei proprii (provenită  din sumele lunare cheltuite de către membrii acesteia, pentru achiziții diverse).

SURSE DE FINANȚARE
Veniturile și reducerile la care au acces membrii,  colaboratorii și partenerii RND|KAS, sunt realizate prin activități de negociere și brokeraj comercial realizate de KAS și provin  din taxe de afiliere, contracte comerciale, precum și de publicitate și franciză, derulate în cadrul rețelei.  Sumele încasate în cadrul RND|KAS sunt redistribuite lunar către membrii, colaboratorii și partenerii rețelei, în cuantum de 90% din valoarea încasărilor lunare. Accesul consumatorilor la sursele de finantare din cadrul rețelei RND|KAS se realizează prin afiliere și obținerea cardului de membru. În cadrul rețelei există două forme de participare la profit: prin achiziții cu reducere; prin achiziția Francizei KAS și dezvoltarea afaceri proprii în cadrul rețelei.

CÂT INVESTEȘTI PENTRU AFACERE
Cu o investiţie iniţială de 153 RON + TVA - poţi să demarezi o afacerea independentă în cadrul RND|KAS, în calitate de COLABORATOR KAS, primind dreptul de a utiliza FRANCIZA AFACERII, timp de un an.  În calitate de MEMBRU al reţelei RND|KAS, pe lângă reducerile de preţuri la achiziţiile din reţea vei beneficia de comisioane lunare, provenite din valoare sumelor încasate din contractele de publicitate și franciză intermediate de tine și colaboratorii tăi direcți, în cadrul sub-rețelei pe care o dezvolți prin recomandări.
Cu o investiţie de 431 RON + TVA - poți intra în posesia FRANCIZEI KAS ceea ce-ți conferă statutul de PARTENER al firmelor din grup și dreptul de proprietate pe perioada deținerii francizei, asupra veniturilor provenite din rulajele sub-rețelei pe care o dezvolți. Ca partener, vei obține lunar, parte din valoarea totală a sumelor cheltuite pentru achiziții de produse și servicii,  de către membrii sub-reţelei dezvoltate (conform nivelului de comisionare atins în cadrul sistemului de recompensare financiară a RND|KAS).
 
Daca argumentele au fost suficiente pentru a lua o decizie,  clik aici pentru înscriere.
Dacă dorești un cod de recomandare necesar la înscriere, clik pe solicitare.

Home | Compania | Afacerea | Parteneri | Contact | Forum | Acces membri Firme indexate: 11712 • Vizitatori Online: 187